Drama na reliju v Ajdovščini: Dirkač za nekaj centimetrov zgrešil fotografa!

V petek in soboto je na ajdovskem potekal 12. Rally Vipavska dolina, ki je pritegnil številne gledalce širom Slovenije in tujine.

Na eni izmed sobotnih preizkušenj bi skoraj prišlo do tragedije, ko je reli voznik takoj po skoku za nekaj centimetrov zgrešil fotografa, ki je stal na nevarnem mestu.

V petek zvečer je najprej potekala prva preizkušnja Super Special v samem središču Ajdovščine, nato so v soboto sledile preostale etape v Vipavski dolini. Na znamenitem skoku pri Planini bi lahko prišlo tudi do tragedije, saj je eden izmed fotografov stal na neprimernem mestu.

Tam so posneli prizor, ko je mimo pripeljala posadka Mitja Glasečnik / Matej Pistotnik z vozilom Peugeot 208 Rally 4. Po skoku je voznik izgubil oblast nad vozilom, nato pa za le nekaj centimetrov zgrešil fotografa.

Na srečo se je vse končalo brez hujših posledic, voznik pa je uspel dirkalnik ukrotiti v naslednjih metrih. Poglejte si, kakšno bližnje srečanje so te dni posneli na 12. Rally Vipavska dolina, ki je potekal v bližini Ajdovščine.


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!