Drama pri sosedih: Zanetili so kres, naslednjo sekundo je šlo vse narobe!

V mesecu septembru preteklega leta je v sosednji Italiji potekalo tradicionalno dogajanje, pri katerem zakurijo velik kres.

Žal ob proslavi ni šlo vse po načrtih, sej je kres ob prižigu eksplodiral.

Tradicionalni prižig kresa bi se lahko v italijanskem mestu Badia Prataglia končal tragično. Med lokalnim dogodkom Festa dei fochi so kres prižgali, ta pa je zaradi dodanega goriva eksplodiral.

Goreči les se je razletel na vse konce, mnoge obiskovalce pa je prizor pošteno prestrašil.

Video posnetek je splet obkrožil šele v teh dneh, na srečo pa se ob incidentu ni poškodoval nihče izmed obiskovalcev ali organizatorjev. Poglejte si posnetek drame, ki so ji bili priča v mestu Badia Prataglia.
0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Očitno so že prej v kres, ko še ni gorel, nalili lahko hlaplivo gorivo, recimo bencin, katerega hlapi, pomešani z zrakom, prav pošteno "vrežejo". Okoli kresa je v trenutku, ko so po vrvi spustili inicial, že bil bazen hlapov, ki očem ni viden in se drži tal. Ko je goreče telo prišlo do roba bazena pa je seveda nastala veselica. Če bi bila zmes goriva in zraka nekoliko revnejša bi počilo še neprimerno bolj. Gasilci že vedo, zakaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice