Drama pri sosedih: Zanetili so kres, naslednjo sekundo je šlo vse narobe!

V mesecu septembru preteklega leta je v sosednji Italiji potekalo tradicionalno dogajanje, pri katerem zakurijo velik kres.

Žal ob proslavi ni šlo vse po načrtih, sej je kres ob prižigu eksplodiral.

Tradicionalni prižig kresa bi se lahko v italijanskem mestu Badia Prataglia končal tragično. Med lokalnim dogodkom Festa dei fochi so kres prižgali, ta pa je zaradi dodanega goriva eksplodiral.

Goreči les se je razletel na vse konce, mnoge obiskovalce pa je prizor pošteno prestrašil.

Video posnetek je splet obkrožil šele v teh dneh, na srečo pa se ob incidentu ni poškodoval nihče izmed obiskovalcev ali organizatorjev. Poglejte si posnetek drame, ki so ji bili priča v mestu Badia Prataglia.
0
JeklenaPest
Pred 25 tedni
Očitno so že prej v kres, ko še ni gorel, nalili lahko hlaplivo gorivo, recimo bencin, katerega hlapi, pomešani z zrakom, prav pošteno "vrežejo". Okoli kresa je v trenutku, ko so po vrvi spustili inicial, že bil bazen hlapov, ki očem ni viden in se drži tal. Ko je goreče telo prišlo do roba bazena pa je seveda nastala veselica. Če bi bila zmes goriva in zraka nekoliko revnejša bi počilo še neprimerno bolj. Gasilci že vedo, zakaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!