Drama pri sosedih: Zapeljal je na tire, komaj se je izognil drvečemu vlaku!

Med vožnjo lahko naletimo na mnoge pasti, predvsem v primeru, ko nismo dovolj pazljivi.

Iz Madžarske prihaja nenavaden prizor, ki ga je ob železniških tirih posnela kamera za nadzor prometa. Voznik se je tam za las izognil trčenju z vlakom.

Kamere za nadzor prometa so nenavaden prizor te dni posnele v mestu Simontornya na Madžarskem - vozniku je bilo dovolj čakanja na prihajajoči vlak, zaradi česar je kljub spuščenim zapornicam zapeljal na tire.

Po tirih je še nekaj časa vozil, nato pa se je pred drvečim vlakom izmaknil v zadnjem trenutku. V kolikor bi prišlo do trčenja, bi po vsej verjetnosti poročali o tragediji.

Video posnetek je na spletu objavila madžarska policija, z njim pa ozavešča vse voznike, da je nekaj minut čakanja na vlak boljše, kot izguba dragocenega življenja.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Tudi sam sem že bil v skušnjavi, da bi naredil nekaj podobnega. Seveda nisem. Inkasanti bi me hitro našli. Zakaj pa se to dogaja? Zato, ker je čas spuščanja zapornic popolnoma zgrešeno nastavljen. Ob ravni progi sredi belega dne še vlaka ni nikjer, zapornice pa doli (?!). Čisto dovolj bi bilo, da se zapornice spustijo 60 sekund pred prihodom vlaka. Če to traja 5 minut pa si do ponovnega odprtja že pogrizeš vse nohte, prekleješ vse uradnike in do kraja spiješ odprto piksno piva...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovenceParodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilŽenska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!