Drama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. Omenjeno trditev še enkrat znova dokazuje video posnetek, ki so ga v teh dneh na Nizozemskem posnele varnostne kamere ob železniški progi.

V posnetku je moč videti nespametno dejanje voznika, ko je železniško progo hotel prečkati za vsako ceno!

Četudi je bil železniški prehod blokiran s preprekami, se voznik osebnega vozila na Nizozemskem za to ni zmenil. Najprej je odstranil nekaj preprek na svoji strani, nato pa zapeljal na železniške tire, četudi je bil pred njimi kup peska.

Kmalu zatem je voznik spoznal, da je storil napako. Z vozilom je namreč obtičal na kupu peska, tam pa so morali za nekaj časa celo ustaviti železniški promet. Na koncu so njegovo vozilo rešili šele s pomočjo dvigala.

Poglejte si neumnost, ki jo je v teh dneh zakuhal nespametni voznik z Nizozemske. Le kaj si je mislil?!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
On si to lahko privošči, saj vozi mercedesa, in to ne kakega navadnega. Kako lahko neki teleban s takim razmišljanjem pride do njega pa je že naslednje vprašanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"