Drama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. Omenjeno trditev še enkrat znova dokazuje video posnetek, ki so ga v teh dneh na Nizozemskem posnele varnostne kamere ob železniški progi.

V posnetku je moč videti nespametno dejanje voznika, ko je železniško progo hotel prečkati za vsako ceno!

Četudi je bil železniški prehod blokiran s preprekami, se voznik osebnega vozila na Nizozemskem za to ni zmenil. Najprej je odstranil nekaj preprek na svoji strani, nato pa zapeljal na železniške tire, četudi je bil pred njimi kup peska.

Kmalu zatem je voznik spoznal, da je storil napako. Z vozilom je namreč obtičal na kupu peska, tam pa so morali za nekaj časa celo ustaviti železniški promet. Na koncu so njegovo vozilo rešili šele s pomočjo dvigala.

Poglejte si neumnost, ki jo je v teh dneh zakuhal nespametni voznik z Nizozemske. Le kaj si je mislil?!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
On si to lahko privošči, saj vozi mercedesa, in to ne kakega navadnega. Kako lahko neki teleban s takim razmišljanjem pride do njega pa je že naslednje vprašanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil