Drama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. Omenjeno trditev še enkrat znova dokazuje video posnetek, ki so ga v teh dneh na Nizozemskem posnele varnostne kamere ob železniški progi.

V posnetku je moč videti nespametno dejanje voznika, ko je železniško progo hotel prečkati za vsako ceno!

Četudi je bil železniški prehod blokiran s preprekami, se voznik osebnega vozila na Nizozemskem za to ni zmenil. Najprej je odstranil nekaj preprek na svoji strani, nato pa zapeljal na železniške tire, četudi je bil pred njimi kup peska.

Kmalu zatem je voznik spoznal, da je storil napako. Z vozilom je namreč obtičal na kupu peska, tam pa so morali za nekaj časa celo ustaviti železniški promet. Na koncu so njegovo vozilo rešili šele s pomočjo dvigala.

Poglejte si neumnost, ki jo je v teh dneh zakuhal nespametni voznik z Nizozemske. Le kaj si je mislil?!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
On si to lahko privošči, saj vozi mercedesa, in to ne kakega navadnega. Kako lahko neki teleban s takim razmišljanjem pride do njega pa je že naslednje vprašanje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem