Drama za turiste na Malem Lošinju: Zaradi razburkanega morja trčili v kanal!

Na eni izmed Facebook strani so te dni objavili video posnetek, pri katerem lahko spremljamo turiste na Malem Lošinju, ko so z jadrnico naleteli na težave.

Na omenjenem hrvaškem otoku so ob razburkanem morju zapluli v kanal, tam pa s plovilom večkrat trčili v stene.

Video posnetek, ki so ga objavili na Facebook strani Otoci.net, je na omenjenem omrežju dosegel že skoraj pol milijona ogledov. Mnogi komentatorji so nad nespametno odločitvijo turistov zgroženi.

"Utrinek iz življenja navtičnih turistov - danes zjutraj v kanalu Privlaka," so zapisali ob video posnetku, ki se je te dni hitro razširil pri naših južnih sosedih.

Privlaka je prehod na otoku Lošinj in omogoča vplutje v luko Mali Lošinj z vzhodne strani. Prehod se odpira vsak dan ob 9. in 18. uri, razen ob močni burji. Prehod je širok 5 m, globina pa je 3 m. Skozi prehod teče močan tok, ki v močni burji presega hitrost 6 vozlov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let