Dramatičen posnetek iz ZDA: Reševali so žensko, ki jo je odnesla deroča voda!

Te dni je družbena omrežja obkrožil video posnetek iz ameriške zvezne države Kalifornija, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo.

V mestu Los Angeles so reševali žensko v deroči reki, celotno dogajanje pa posneli na kamero - na koncu so žensko morali rešiti s pomočjo helikopterja.

Video posnetek, ki je te dni pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 100.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so pohvalili hitro posredovanje policistov in ostalih reševalcev.


Inside Edition, YouTube
Spremljamo lahko prizor iz mesta Los Angeles, ko je v deročo reko padla ženska. Ta se je podala v reko, da bi tam rešila izgubljeni mobilni telefon prijateljice, reka pa je zaradi močnega deževja narasla v le nekaj minutah.

Deroča voda je ženski spodnesla tla pod nogami, nato se je začelo hitro reševanje. Po nekaj neuspešnih poskusih so morali žensko rešiti s pomočjo helikopterja, reševalna akcija pa je bila na srečo uspešna. Poglejte si, kako so iz deroče vode v Los Angelesu reševali nemočno žensko.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen