Drsal je po zamrznjenem kanalu, nato je pred množico ljudi zgrmel v vodo

Nova uspešnica na Facebook omrežju je video posnetek, pri katerem so posneli pogumnega drsalca na zamrznjenem rečnem kanalu.

Po ledu je drsal kar brez majice, kmalu pa končal v ledeno mrzli reki. Na pomoč so mu priskočili drugi drsalci.

Video posnetek iz mesta Amsterdam je že prava uspešnica na Facebook omrežju - do danes je dosegel več kot 4 milijone ogledov, po odzivih sodeč pa so se mnogi spletni uporabniki pošteno nasmejali podvigu drznega drsalca.

Drsalec je zaradi tankega ledu ob robu rečnega kanala v Amsterdamu padel v vodo, na pomoč pa mu je priskočil drugi drsalec, ki ga je s pomočjo vrvi povlekel na varno.

Poglejte si prizor, ki je te dni obkrožil Facebook omrežje. Se boste nespametni potezi moškega v video posnetku tudi sami iz srca nasmejali?

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
V mrzli vodi je bil kar nekaj dolgih minut. Po moje po izstopu iz vode njegova kepa v gatah ni zgledala nič kaj spoštljivo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!VIDEO: Dramatična nesreča pri Celju: Voznik je zapeljal pred tovornjak!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Kuža zmotil napovedovalca vremena, prizor je uspešnica na spletuTilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Babica se je sankala po snegu: Posnetek je prava doza dobre volje!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Parodija na IKEA trgovino v Ljubljani: Pesem so zapeli kot župan Zoran Janković!VIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!Voznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakAfriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoVIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteVIDEO: Posnetki lepotice, ki z umetnostnim drsanjem zažiga internetIzjemen prizor iz Chicaga: Posneli so, kako je razpadel led na jezeru!Pohodnica skočila čez lužo, nato je z obrazom pristala v blatuIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!Luka Dončić pred tekmo plesal kolo: Tako so z njim plesali soigralci!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen posnetek danes obkroža Slovenijo!Drama za potnike na letalu Boeing 777: Po vzletu je eksplodiral motor!