Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!

V preteklem delu priljubljene oddaje Ambienti, pri kateri predstavljajo domove širom Slovenije, so te dni predstavili zgodbo družine, ki se je preselila v pol manjšo hišo.

Gre za hišo, ki ima za razliko od prejšnje zelo dobro izkoriščene prostore, notranjost pa bogatijo leseni elementi.

Voditelj oddaje Boštjan Romih je obiskal hišo štiričlanske družine, ki svoj čas zelo rada preživlja skupaj. Pred tem so živeli v veliko večji hiši, ki je imela več kot 300 kvadratnih metrov uporabne površine.


Ambienti, YouTube
Nova družinska hiša je pol manjša od prejšnjega doma - v notranjosti so uporabili veliko lesa, največ hrastovega. Je moderno zasnovana, les pa so umestili tudi v različne oblike, ki dajejo domu prav poseben čar.

Z voditeljem Boštjanom Romihom sta spregovorili tudi najmlajši članici družine Lana in Nika, ki sta nad novim domom navdušeni. Poglejte si čudovito družinsko hišo, ki je s svojo podobo prevzela številne gledalce.


Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!