Družina je uživala v bazenu, nato pa šok! Oglejte si, kaj so posneli na kamero...

Sloni so ena izmed najbolj veličastnih bitij na planetu. Njihova velikost in nežna inteligenca vedno znova navdušuje številne ljubitelje živali po vsem svetu. Ko so se turisti v afriški državi Bocvana v zaščitenem živlaksem parku Elephant Sands Lodge namakali v bazenu, so dobili nepričakovani obisk.

Do njih je pristopil odrasel slon, družina v bazenu pa je od šoka obstala. In kar so potem posneli na kamero, je v trenutku zaokrožilo širom sveta. Ko boste videli ta posnetek, boste nad videnim zagotovo ostali brez besed.

To pa je prizor, ki so mu priča le redki!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kako lepi dečko!!! Jaz se ne bi mogel premagati. Stopil oz. odplaval bi proti njemu in ga malo pobožal ter mu pokazal, da mu hočem samo dobro. Ali pa bi se morda usral. Vidi pa se, da je tale poba uglajenega vedenja. Kaj je te spil..., morda kakih 10 litrov. Žejen taki slon sisne naenkrat za manjši sod vode. Nemara je v vodi nenadoma zaznal fekalije...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!Tako se je Jan Plestenjak poklonil Jerneju Šugmanu, besede so ganile SlovenceVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!Moški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Sedela je na kajaku in opazovala morje. Naslednji prizor ti pokonci dvigne kocine!Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Slovencu je prekipelo! Poglejte si, kaj mu je naredil operater A1...VIDEO: Korošica pobegnila v Prago k tajkunu. Oglejte si njen nov posnetek!VIDEO: Umrl je Jernej Šugman. To so posnetki, po katerih se ga bomo spominjali!