Eden najbogatejših Slovencev razkazal jahto, ki stane 20 milijonov evrov

Damian Merlak, eden najbogatejših Slovencev, je pretekli mesec na svojem YouTube kanalu razkazal notranjost razkošne jahte.

Ob video posnetku je zapisal, da gre za 20 milijonov vredno jahto Mangusta Oceano 43, gledalcem na spletu pa je ponudil vpogled v samo notranjost te lepotice.

Damian Merlak je bil v lanskem letu 8. najbogatejši Slovenec, ki ima pod palcem 212 milijonov evrov. Skupaj z Nejcem Kodričem je soustanovitelj Bitstampa, ki velja za eno prvih svetovnih menjalnic kriptovalut. Leta 2018 je svoj delež (32,5%) prodal belgijski investicijski družbi NXMH. Uradnih informacij o prevzemni ceni sicer ni, tuji mediji pa so poročali o ceni 350 milijonov dolarjev. Večino premoženja ima Damian Merlak na finančnih trgih, v skladih zasebnega kapitala ter v nepremičninskih podjetjih.

Jahta Mangusta Oceano 43 v dolžino meri 43 metrov, doseže pa lahko hitrost 15 vozljev (27 km/h). V notranjosti skriva pravo razkošje, Damian Merlak pa je v omenjeni jahti pokazal tudi prostor, kjer ima svojo pisarno.

Poglejte si notranjost razkošne jahte Mangusta Oceano 43, skozi katero nas je popeljal eden najbogatejših Slovencev. Bi tudi sami v lasti imeli takšno lepotico?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ali je kdaj ta tip delal kaj koristnega?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!