Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!

V preteklem delu priljubljene oddaje Glasbeni pozdrav, skozi katero nas vodi Andrej Hofer, smo te dni bili priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente je znova pokazala slovenska glasbena ikona Elda Viler, ko je za gledalce

"Osrednja gosta oddaje Glasbeni pozdrav sta Gregor Ravnik, zmagovalec 42. festivala Melodije morja in sonca leta 2023, ter Elda Viler, ki bo spregovorila o izdani avtobiografiji Elda - notranji naboj. Posebno pozornost namenjamo ansamblu bratov Poljanšek iz Tuhinjske doline, ki igra že 50 let," so ob video posnetku zapisali na omrežju YouTube.


RTV Slovenija, YouTube
Elda Viler je v oddaji zapela pesem "Hvala za obisk", pod katero se podpisujejo Matjaž Ferenc, Srečko Čož, Domen Gracej in Jean Markič. Obenem je spregovorila tudi o novo izdani avtobiografiji Elda - notranji naboj izpod rok pisca Iva Gajiča.

Prisluhnite čudovitemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem je pevka Elda Viler zapela pesem "Hvala za obisk". Bo s petjem navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Elda je še večja ikona, kot je sedaj, bila nekoč.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik