Fehtarji navdušili Slovenijo: Priredili so uspešnico, ki jo prepevajo Modrijani!

Priljubljena glasbena zasedba Fehtarji je včeraj na spletu premierno predstavila novo pesem "Lažem ti ljubica", s katero so sodeč po odzivih navdušili mnoge spletne uporabnike.

Njihova nova pesem govori o ljubezni, ob začetku nastopa pa so dejali, da je to nova ljubezen za dušo.

"Včasih je že bežno srečanje, kratek pogled ali iskriv nasmeh dovolj, da ponovno zaplamti ta veličastna in nerazložljiva moč narave, ki nosi ime Ljubezen. In čeprav nam življenje ljubljeno osebo včasih iztrga, so lahko spomini na njo še kako živi. Če bi radi povedali nekdanji ljubezni kako jo pogrešate, pa to ne znate, vam bomo pomagali Fehtarji. Za vas igramo čudovit valček Lažem ti ljubica, katerega so v originalu posneli Modrijani. Uživajte," so ob videospotu zapisali Fehtarji.


Fehtarji, YouTube
Omenjen ljubezenski valček "Lažem ti ljubica" so leta 2014 v albumu Moja predstavili priljubljeni Modrijani - glasbo je napisal Matjaž Vlašič, pod avtorico besedila se podpisuje Urša Vlašič.

Glasbeno zasedbo Fehtarji sestavljajo Blaž Jenkole, Samo Kališnik, Domen Kovač in Matic Plevel. Prisluhnite njihovi čudoviti izvedbi valčka "Lažem ti ljubica", pri katerem je violino zaigrala Tina Blaznik, vlogo igralke v videospotu pa je odlično opravila Nadja Arhar. Bodo simpatični glasbeniki s svojo izvedbo znane uspešnice navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Samo je enkraten vokalist...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!