Ganljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajala

Že pred leti je na spletu pristal simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo srečanje med osličkom in dekletom, ki ga je vzgajalo.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu, številni ljubitelji živali pa med komentarji niso skrili navdušenja.

Video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal pred štirimi leti, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 4,4 milijone ogledov, sodeč po odzivih pa je prizor mnogim gledalcem polepšal dan.

Prizore so pred leti posneli v Braziliji, spremljamo pa lahko srečanje med osličkom in deklico, ki je za žival skrbela pred časom. Osliček je ni nikoli pozabil, kar je pokazal tudi s svojim ganljivim odzivom ob srečanju.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo odziv oslička, ko ga je po nekaj časa obiskala deklica, ki je zanj skrbela. Bo prizor ogrel tudi tvoje srce?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
ŽIVALI SO ČUTEČA BITJA!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!