Gospa poklicala vedeževalca Blaža, če je njen mucek še vedno živ

Vedeževalec Blaž je eden najbolj priljubljenih vedeževalcev v Sloveniji, ki s svojo direktnostjo tudi vedno znova poskrbi za dozo smeha.

Tako je bilo tudi v preteklih dneh, ko ga je poklicala gospa Fanika, ki jo je skrbelo, če se bo njen mucek Binko vrnil domov.

Video posnetek, ki ga je Vedeževalec Blaž objavil na omrežju Facebook, je tam že prava mala uspešnica - do danes je dosegel že več kot 50.000 ogledov, obenem pa nabral preko 500 všečkov in ostalih odzivov. Veliko zaslug za takšen odziv imajo njegovo direktno sporočilo zaskrbljeni Faniki.

Najprej je gospo Faniko vprašal, kako je klicala svojega mačka, nato jo je prosil, naj svojega muca petkrat pokliče. Ko je končala s klicanjem, jo je soočil z žalostno novico.

Poglejte si izsek, pri katerem je Vedeževalec Blaž odgovoril gledalki na vprašanje, če se bo njen maček Binko še kdaj vrnil domov.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?