Gospodar turistične kmetije v Sloveniji na harmoniko zaigral "V dolini tihi"

Na omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit glasbeni nastop ljubitelja slovenske glasbe.

Gospodar turistične kmetije Žurej je zaigral na harmoniko, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike.

"Naš gospodar je dobil priložnost zaigrati na harmoniko mojstra Slaka - pesem, ki pogosto odmeva tudi v naši sončni dolini pod Žusmom," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Turistična kmetija Žurej.


Turistična kmetija Žurej, Facebook
Na Slakovo harmoniko je zaigral Franc Žurej, lastnik posesti, na kateri se nahaja prej omenjena turistična kmetija. Video posnetek je v pičlem dnevu dosegel več kot 50.000 ogledov.

"V dolini tihi" je slovenska ljudska oziroma narodna pesem - avtor in čas nastanka nista znana, je pa Slovencem najbolj poznana priredba Ansambla Lojzeta Slaka iz leta 1966. Besedilo in glasbo sta po ljudski pesmi priredila Lojze Slak in Niko Zlobko.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Zelo lepo, dobro basira in drži primeren ritem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!Deček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Prof. dr. Samo Zver o uzakonitvi evtanazije: Njegove besede obkrožajo Slovenijo!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Luka Basi v živo zapel pesem iz serije Skrito v raju: Nastop, ki te bo navdušil!4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!VIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!Božal je srno, skoraj se je podelal v hlačeVIDEO: Grozljivka iz Peruja: Skala zmečkala tovornjak, voznik čudežno preživel!VIDEO: Pesem na ljudske obveznice: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!