Gostje na poroki navdušili z irskim plesom: Posnetek ima 3 milijone ogledov!

Pred letom dni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav posebno presenečenje na eni izmed porok.

Tam so poročni gostje skupaj z ženinom in nevesto pripravili nastop, pri katerem so se lotili irskega plesa.

Video posnetek je že prava uspešnica na omenjenem omrežju - do danes je zgolj na YouTubu dosegel skoraj 3 milijone ogledov, mnogi spletni komentatorji pa so navdušeni nad videnim.

Irski ples se nanaša na skupino tradicionalnih plesnih oblik, ki izvirajo iz Irske in zajemajo solo in skupinski ples ter ples za družabne, tekmovalne in nastopajoče namene.

Poglejte si izjemen nastop ženina in neveste skupaj s poročnimi gosti, ko so na poroki poskrbeli za izjemen irski ples. Bodo s svojim početjem navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Od rintačev (plesalcev) so me od nekdaj neprimerno bolj navduševali dobri instrumentalisti. Posebej še kitaristi, orgličarji ali harmonikaši, samo ne takšni, kot je Janez Dovč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija