Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!

V preteklem delu priljubljene oddaje Glasbeni pozdrav, skozi katero nas vodi Andrej Hofer, smo bili gledalci znova priča čudovitim pevskim nastopom.

Svoje talente sta pokazala tudi pevka Steffy in Gergor Ravnik, ko sta skupaj zapela slovensko ljudsko uspešnico "Nocoj pa, oh, nocoj".

Osrednja gosta oddaje Glasbeni pozdrav sta bila Gregor Ravnik, zmagovalec 42. festivala Melodije morja in sonca leta 2023, ter Elda Viler, ki je v oddaji spregovorila tudi o svoji novo izdani avtobiografiji Elda - notranji naboj.


RTV Slovenija, YouTube
Operna pevka Štefica Grasselli, ki se v svetu glasbe predstavlja z vzdevkom Steffy, je tokrat pevske talente združila s slovenskim glasbenikom Gregorjem Ravnikom. Zapela sta ljudsko pesem "Nocoj pa, oh, nocoj", z nastopom pa sodeč po odzivih navdušila številne ljubitelje slovenske glasbe.

Prisluhnite čudovitemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem sta operna pevka Štefica Grasselli in Gregor Ravnik zapela slovensko ljudsko pesem. Bosta z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Steffy in Gergor, prekrasno!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik