Grozljiv posnetek iz Mehike: Med zabavo za otroka strmoglavilo letalo!

Te dni je splet obkrožil grozljiv video posnetek iz Mehike, pri katerem lahko spremljamo tragično nesrečo letala med zabavo za razkritje spola otroka.

Bodoča starša sta si zaželela, da bi letalo na njuno dvorišče spustilo obarvan prah in s tem naznanilo, da pričakujeta deklico.

Žal je ob tem pilot manjšega letala izgubil oblast in strmoglavil. Dogodek se je končal s tragedijo - 32-letni pilot Luis Angel N. je namreč obležal v razbitinah letala, nato pa v bolnišnici izgubil življenje.

Na spletu se je ob video posnetku usul plaz kritik, saj gostje na zabavi niso stekli na pomoč pilotu. Oseba, ki je posnela grozljivo nesrečo, je kamero usmerila nazaj v bodoča starša, kot da se z letalom ne bi zgodilo nič.

Poglejte si grozljiv video posnetek iz mesta San Pedro v Mehiki, ko je med zabavo za razkritje spola otroka pilot izgubil oblast in strmoglavil.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Preostro je zavil navzgor. Tako je na krili začela učinkovati velika sila vzgona, za katero nosilec krila ni bil dimenzioniran in se je eno krilo odlomilo. Lekcija za neizkušene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?