Grozljiv posnetek iz Mehike: Med zabavo za otroka strmoglavilo letalo!

Te dni je splet obkrožil grozljiv video posnetek iz Mehike, pri katerem lahko spremljamo tragično nesrečo letala med zabavo za razkritje spola otroka.

Bodoča starša sta si zaželela, da bi letalo na njuno dvorišče spustilo obarvan prah in s tem naznanilo, da pričakujeta deklico.

Žal je ob tem pilot manjšega letala izgubil oblast in strmoglavil. Dogodek se je končal s tragedijo - 32-letni pilot Luis Angel N. je namreč obležal v razbitinah letala, nato pa v bolnišnici izgubil življenje.

Na spletu se je ob video posnetku usul plaz kritik, saj gostje na zabavi niso stekli na pomoč pilotu. Oseba, ki je posnela grozljivo nesrečo, je kamero usmerila nazaj v bodoča starša, kot da se z letalom ne bi zgodilo nič.

Poglejte si grozljiv video posnetek iz mesta San Pedro v Mehiki, ko je med zabavo za razkritje spola otroka pilot izgubil oblast in strmoglavil.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Preostro je zavil navzgor. Tako je na krili začela učinkovati velika sila vzgona, za katero nosilec krila ni bil dimenzioniran in se je eno krilo odlomilo. Lekcija za neizkušene...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila