Grozljiv posnetek, ko je na avtocesto na Floridi strmoglavilo letalo

Pretekli teden je na avtocesto Interstate 75 v bližini mesta Naples na Floridi strmoglavilo manjše letalo.

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek grozljive nesreče, pri kateri sta dve osebi izgubili življenje.

Na letalu Bombardier Challenger 604 je bilo v času nesreče pet potnikov in članov posadke - dve osebi sta v strmoglavljenju izgubili življenje. Ena oseba v avtomobilu je bila hudo poškodovana, trije potniki na letalu pa so nesrečo preživeli nepoškodovani.


Daily Mail, YouTube
Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ko je na avtocesti strmoglavilo letalo. Prizor je posnela kamera v enem izmed tovornjakov.

Posnetek strmoglavljenja letala:


Posnetek razkriva trenutek strmoglavljenja - najprej je letalo pristalo na avtocesti in zadelo eno izmed vozil, kmalu zatem pa trčilo v betonsko ograjo in eksplodiralo. Pilot je pred nesrečo sporočil, da je letalo izgubilo moč na obeh motorjih.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen