Grozljivka skozi oči policista: Nanj so streljali, skoraj bi izgubil življenje!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko skozi oči policista.

Kamera na njegovem telesu je posnela strelski obračun z moškim, policist pa se je ob lovu za njim za las izognil hujšim poškodbam ali celo smrti.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo odziv policista na oboroženega moškega, je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel že več kot pol milijona ogledov. Drami je bil priča v mestu Salem v ameriški zvezni državi Oregon.

Policist Andrew Tuttle je na cesti opazil poskus oboroženega ropa, nato je stekel za osumljencem. Med lovom je moški nanj streljal, naboj pa ga je na srečo zgolj oplazil po roki. Policist je streljal nazaj in napadalca usodno ranil.

Policist je obračun preživel zgolj z manjšimi poškodbami, strelec pa je nabojem podlegel na mestu incidenta. Poglejte si grozljivko, ki ji je bil v preteklih dneh priča policist iz ameriške zvezne države Oregon.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Morda bi palicaji morali imeti avtomatsko orožje, glede na to, kako panično streljajo okoli sebe...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!