Grozljivo srečanje s pumo v gorah: Žival ga je zasledovala šest minut!

Te dni se je na spletu znova razširil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavadno srečanje v gorah ameriške zvezne države Utah.

Tam je eden izmed pohodnikov na mobilni telefon posnel bližnje srečanje s pumo, na njegovo srečo pa pred divjo zverjo odnesel celo kožo.

Video posnetek, ki ga je na spletu objavil uporabnik Cougarkyle, je pritegnil številno pozornost spletnih uporabnikov - prizore si je zgolj na omrežju YouTube do danes ogledalo že več kot 9 milijonov gledalcev.

Puma ali z drugimi besedami tudi gorski lev ali panter je sesalec iz družine mačk, ki spadajo med zveri. Ta velika samotarska mačka za svoje življenje potrebuje večja območja, kot katerikoli drugi sesalec na zahodu. Je zelo spreten plenilec, le redko pa napade ljudi, razen v primerih, ko se počuti ogroženo.

Moški, ki se je srečal s pumo, je ob video posnetku zapisal, da so bili v njegovi bližini mladički - prav zato je samica pokazala svojo zaščitniško plat in moškega večkrat poskušala napasti, a se je ta odzval pravilno, ko se je v vzvratno hojo umikal stran od divje živali. Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil priča pohodnik v ameriški zvezni državi Utah.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Muca je samo dala vedeti, da ni vesela vdora v njen življenjski prostor...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!