Grozljivo srečanje s pumo v gorah: Žival ga je zasledovala šest minut!

Te dni se je na spletu znova razširil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavadno srečanje v gorah ameriške zvezne države Utah.

Tam je eden izmed pohodnikov na mobilni telefon posnel bližnje srečanje s pumo, na njegovo srečo pa pred divjo zverjo odnesel celo kožo.

Video posnetek, ki ga je na spletu objavil uporabnik Cougarkyle, je pritegnil številno pozornost spletnih uporabnikov - prizore si je zgolj na omrežju YouTube do danes ogledalo že več kot 9 milijonov gledalcev.

Puma ali z drugimi besedami tudi gorski lev ali panter je sesalec iz družine mačk, ki spadajo med zveri. Ta velika samotarska mačka za svoje življenje potrebuje večja območja, kot katerikoli drugi sesalec na zahodu. Je zelo spreten plenilec, le redko pa napade ljudi, razen v primerih, ko se počuti ogroženo.

Moški, ki se je srečal s pumo, je ob video posnetku zapisal, da so bili v njegovi bližini mladički - prav zato je samica pokazala svojo zaščitniško plat in moškega večkrat poskušala napasti, a se je ta odzval pravilno, ko se je v vzvratno hojo umikal stran od divje živali. Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil priča pohodnik v ameriški zvezni državi Utah.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Muca je samo dala vedeti, da ni vesela vdora v njen življenjski prostor...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!