Gruzijski aktivist pojedel razstavljeno banano, vredno 108.000 evrov

Te dni je splet obkrožila novica o banani, prilepljeni na zid. Gre za nenavadno umetniško delo italijanskega umetnika Maurizia Cattelana, ki je banano prodal francoskemu zbiratelju umetnin.

Cena za banano, prilepljeno na zid, je dosegla vrtoglavih 108.000 evrov.

V soboto pa se je na umetniškem sejmu v Miamiju zgodilo nepričakovano. Gruzijski aktivist David Datuna je vpričo kamer banano odlepil z zidu, jo olupil in nato pred množico zbranih ljudi preprosto pojedel.

Video posnetek je na spletu že prava senzacija, saj si ga je ogledalo že nekaj milijonov uporabnikov.

David Datuna je svoje dejanje skušal opravičiti z besedami, da je bil preprosto lačen. Kasneje so ga varnostniki pospremili iz galerije, banano pa so kmalu po incidentu že nadomestili z novo.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Butl je tisti, ki jo je na zid nalepil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!