Hladilnik je odvrgel kar v prepad, nato so prišli policisti in mu dali lekcijo

Iz mesta Almeria v Španiji prihaja video posnetek, v katerem lahko vidimo povsem arogantno dejanje moškega.

Ta je s kombijem nekaj hladilnikov pripeljal do prepada, nato pa enega za drugim odvrgel v naravi. Takšno početje je seveda nezakonito!

Na srečo mnogih pa je moški v posnetku hitro dobil lekcijo - in to kakšno! Mimo so se pripeljali španski policisti, nato pa moškemu ukazali, da vse odvržene predmete sam spravi nazaj na cesto.


Poleg hitre lekcije pa je sledila tudi kazen, ob kateri bo moški večkrat premislil, kakšne so bile posledice njegovega početja. Kaznovali so ga z astronomsko kaznijo 45.000 evrov.

Zdaj so policisti opravili racijo tudi v podjetju, v katerem je moški zaposlen. Tam so našli 50 pralnih strojev in 20 hladilnikov, ki bi jih morali že dolgo časa nazaj odstraniti.

Po vsej verjetnosti bodo policisti kaznovali tudi podjetje, saj obstaja sum, da so s takšnim početjem naravno onesnaževali že v preteklosti. Lekcija naučena? Poglejte si, kako so policisti posneli prizor, ko je moral na lastno pest moški hladilnike zvleči nazaj na cesto...

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ne razumem, zakaj je potrebno dodatno uničiti že itak zanič posnetek...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju