Hladilnik je odvrgel kar v prepad, nato so prišli policisti in mu dali lekcijo

Iz mesta Almeria v Španiji prihaja video posnetek, v katerem lahko vidimo povsem arogantno dejanje moškega.

Ta je s kombijem nekaj hladilnikov pripeljal do prepada, nato pa enega za drugim odvrgel v naravi. Takšno početje je seveda nezakonito!

Na srečo mnogih pa je moški v posnetku hitro dobil lekcijo - in to kakšno! Mimo so se pripeljali španski policisti, nato pa moškemu ukazali, da vse odvržene predmete sam spravi nazaj na cesto.


Poleg hitre lekcije pa je sledila tudi kazen, ob kateri bo moški večkrat premislil, kakšne so bile posledice njegovega početja. Kaznovali so ga z astronomsko kaznijo 45.000 evrov.

Zdaj so policisti opravili racijo tudi v podjetju, v katerem je moški zaposlen. Tam so našli 50 pralnih strojev in 20 hladilnikov, ki bi jih morali že dolgo časa nazaj odstraniti.

Po vsej verjetnosti bodo policisti kaznovali tudi podjetje, saj obstaja sum, da so s takšnim početjem naravno onesnaževali že v preteklosti. Lekcija naučena? Poglejte si, kako so policisti posneli prizor, ko je moral na lastno pest moški hladilnike zvleči nazaj na cesto...

0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Ne razumem, zakaj je potrebno dodatno uničiti že itak zanič posnetek...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo