IL Divji zapeli uspešnico hrvaške klape: Njihov nastop je pravi balzam za dušo!

Pred nekaj tedni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit glasben nastop slovenske skupine IL Divji.

Pet glasbenikov je združilo talente, da so skupaj zapeli eno izmed uspešnic, ki jo izvaja hrvaška Klapa Cambi in skupina Bosutski bećari.

"Za divjimi je leto polno ljubezni in porok. V življenje vstopajo otroci, žene in najlepši trenutki, kar jih je moč občutiti. Naj vam naša priredba pesmi Sad kada došla si polepša romantične dni in napolni dušo," so tokrat ob video posnetku zapisali na svojem YouTube kanalu.


IL DIVJI covers, YouTube
Hrvaško uspešnico "Sad kada došla si" je leta 2012 v albumu Od zipke do križa predstavila Klapa Cambi skupaj z Bosutskimi bećari. Še danes velja za eno njihovih največjih uspešnic. Prav omenjeno pesem so tokrat zapeli člani skupine IL Divji.

IL Divji so glasbena zasedba, ki je bila ustanovljena leta 2010 - sestavljajo jo Klemen Rutar, Matija Kramberger, Aleš Perko, Lojzi Bobnar in Žiga Šraml. Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so IL Divji zapeli hrvaško uspešnico "Sad kada došla si".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!