IL Divji zapeli uspešnico hrvaške klape: Njihov nastop je pravi balzam za dušo!

Pred nekaj tedni je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit glasben nastop slovenske skupine IL Divji.

Pet glasbenikov je združilo talente, da so skupaj zapeli eno izmed uspešnic, ki jo izvaja hrvaška Klapa Cambi in skupina Bosutski bećari.

"Za divjimi je leto polno ljubezni in porok. V življenje vstopajo otroci, žene in najlepši trenutki, kar jih je moč občutiti. Naj vam naša priredba pesmi Sad kada došla si polepša romantične dni in napolni dušo," so tokrat ob video posnetku zapisali na svojem YouTube kanalu.


IL DIVJI covers, YouTube
Hrvaško uspešnico "Sad kada došla si" je leta 2012 v albumu Od zipke do križa predstavila Klapa Cambi skupaj z Bosutskimi bećari. Še danes velja za eno njihovih največjih uspešnic. Prav omenjeno pesem so tokrat zapeli člani skupine IL Divji.

IL Divji so glasbena zasedba, ki je bila ustanovljena leta 2010 - sestavljajo jo Klemen Rutar, Matija Kramberger, Aleš Perko, Lojzi Bobnar in Žiga Šraml. Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so IL Divji zapeli hrvaško uspešnico "Sad kada došla si".
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!