IL Divji zapeli uspešnico "Sladka kot med", z nastopom so navdušili Slovenijo

Pretekle dni je na omrežju YouTube pristal čudovit glasbeni nastop, pri kateri so člani zasedbe IL Divji zapeli slovensko uspešnico skupine Mi2.

V svojem slogu so zapeli pesem "Sladka kot med", ki velja za eno najbolj prepoznavnih pesmi skupine Mi2, z nastopom pa poskrbeli za navdušenje med gledalci.

Fantje so v svoje vrste povabili vrhunske glasbenike in tako je nastal Divji band. Vsem poznana pesem "Sladka kot med" skupine Mi2 je le ena iz njihovega repertoarja. Ob video posnetku so še zapisali, da je priredbo omogočilo Orglarstvo Škrabl, ki je tudi izdelalo digitalne orgle v spotu.


IL DIVJI covers, YouTube
Zasedbo IL Divji sestavljajo Klemen Rutar, Matija Kramberger, Aleš Perko, Lojzi Bobnar in Žiga Šraml, zasedbo Divji band pa dopolnjujejo še David Kreslin (kitara), David Slatinek (bobni), Florjan Ajdnik (bas kitara), Rok Dolenc (posnetek klaviatur) in Matic Lorbek (klaviature). Fantje so svojo izvedbo uspešnice skupine Mi2 zapeli na Aninem dvoru v Rogaški Slatini. Video posnetek sta ustvarila David Drenški in Sergij Teraž.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so fantje iz zasedbe IL Divji zapeli uspešnico "Sladka kot med", ki jo je skupina Mi2 v albumu Rokenrol predstavila leta 2010.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Dobro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!