Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!

V preteklem delu oddaje Glasbeni pozdrav, ki jo vodi Andrej Hofer, smo bili gledalci znova priča čudovitim pevskim nastopom naših glasbenikov.

Za izjemen nastop sta poskrbeli tudi Irena Yebuah Tiran in Eva Hren, ko sta se skupaj lotili vsem dobro poznane slovenske ljudske pesmi.

Tokrat so v oddaji Glasbeni pozdrav gostili Prifarske muzikante, Vesele Štajerke, ansambel Novi spomini ter Evo Hren in Ireno Yebuah Tiran. Slednji sta z izvedbo ljudske uspešnice navdušili mnoge Slovence.


RTV Slovenija, YouTube
Irena Yebuah Tiran in Eva Hren sta tokrat v živo zapeli in zaigrali slovensko ljudsko pesem "Kje so tiste stezice", za katero je besedilo napisal Marko Mozetič. Pesem velja za eno lepših ljudskih del.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem je Irena Yebuah Tiran ob spremljavi Eve Hren zapela "Kje so tiste stezice". Bosta glasbenici navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik