Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!

V preteklem delu priljubljene oddaje Kaj dogaja, skozi katero nas vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča dozi smeha.

Tokrat so odgovorili na prav posebno vprašanje bralca, z video posnetkom pa nasmejali številne spletne uporabnike.

"V rubriki Glas ljudstva strokovnjaki rešujejo vaše najbolj zapletene težave. Prejšnjo soboto jih je Georgia M., v soboto ob 21:00 na prvem programu Televizije Slovenija, pa vam pomaga nov strokovnjak," so ob parodiji zapisali na omrežju YouTube.


#kajdogaja, YouTube
Urednikom je v rubriko Glas ljudstva pisal gledalec Andraž, ki ga je zanimalo, če je hruška lahko jabolko spora. Na njegovo vprašanje je pri parodiji Alenka Marinič odgovorila kot italijanska političarka Giorgia Meloni.

Poglejte si simpatično parodijo iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri je na vprašanje slovenskega gledalca odgovorila Giorgia Meloni iz sosednje Italije. Bodo z video posnetkom nasmejali tudi vas?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik