Ivan Kramberger napovedal vse, kar se v Sloveniji dogaja danes

To leto mineva že 25 let, odkar je Ivan Kramberger življenje izgubil pod streli. Leta 1992 je Kramberger dejal, da ne bo več kandidiral za predsednika države in napovedal, da bo s svojo stranko udeležil volitev v državni zbor. Še pred začetkom volilne kampanije je bil 7. junija 1992 popoldan ustreljen v Jurovskem Dolu. Motiv za umor še danes ni v celoti pojasnjen, ubil naj bi ga Peter Rotar, ki naj bi pijan streljal iz velike razdalje. Največ špekulacij temelji na tako imenovanih teorijah zarote o politično motivirani "odstranitvi".Imel je tudi svoje vizionarske napovedi, ki so se v preteklosti že mnoge uresničile. Nekateri pravijo, da je Kramberger imel moč videti v prihodnost."Verjemite mi, dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi, in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo! Vi boste preživeli, ampak kaj bo z vašimi otroki, dragi Slovenci? Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom šlo slabo."

"Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi, a bodo prišli in sploh se ne moremo zavedati, kako hudo bo. Ta slovenska zemlja nikoli ni imela toliko revežev in bogatašev, kot jih bo v kratkem. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha. Zapomnite si, kaj sem vam rekel," so med drugim bile besede Krambergerja.

In v svojih napovedih je imel še kako prav."Kar se Janez nauči, to Janez dela. Vidite, nobenih zakonov ni, če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in še službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nihče nič ne odgovarja!"

Oglejte si video posnetek o življenju Ivana Krambergerja, ki so ga pripravili uredniki na radijski postaji Val 202.Če mislite, da je Ivan Kramberger govoril resnico, potem delite prispevek naprej.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Besede Jerneja Šugmana obkrožajo Slovenijo. To je povedal v Naši mali kliniki!VIDEO: Ljubljančan vpričo policistov pretepel moškega, ki je grdo ravnal s psomVIDEO: Avdić z oponašanjem Korošice spet nasmejal Slovence, oglejte si posnetekVIDEO: Družina pokojnega Slavka Avsenika zanj zapela pesem in ganila SlovenceDružina je uživala v bazenu, nato pa šok! Oglejte si, kaj so posneli na kamero...VIDEO: Tilen Artač znova oponašal Angelco Likovič, nato so v studiu doživeli šokTečen starček je v smeti metal nove stvari, nato so sosedje odkrili ganljiv razlogVIDEO: Nasprotnik udaril Dončića, nato je Luka s svojo potezo postal spletni hitVIDEO: Na Radiu 1 dobili vroč obisk, nato je Avdić doživel ta šok!VIDEO: Isaac Palma obnorel Slovence, tako je zapel uspešnico Elvisa PresleyjaMoški je sam sedel v prazni cerkvi. Ko dvigne glavo, gredo kocine vsem pokonci!Starša sta novorojenčico pripeljala domov. Kar sta posnela na kamero, obkroža svet!Dekle ga je zasačilo med varanjem. Ne boste verjeli, kam je skril ljubico!Tega kužka zaradi drugačnosti nihče ni hotel imeti. Oglejte si, kako izgleda danes!Voznik BMW-ja je ob potezi redarjev prekipelo. Oglejte si, kaj je storil z lisicami!Otroci so si 5 let želeli kužka. To je njihova reakcija, ko jim ga starši kupijo!VIDEO: Slovenski voznik posnel ŠOK! Najprej je avto zletel s ceste, nato pa...Štiri dekleta so stopile na oder. Ob njihovi nenavadni točki so gledalci ponoreli!VIDEO: Luka Sešek navdušil Slovence, kot Jan Plestenjak je zapel njegovo uspešnicoVIDEO: Darja Zgonc in Edi Pucer v studio 24UR prišla kar v pižami