Izbral je napačen dan za oranžno majico: Policisti so ga pretepli po krivem!

Na spletu je pristal video posnetek z nadzorne kamere, ki je pravi dokaz za trditev, da se nekdo ob napačnem času znajde na napačnem mestu.

Nek moški je tistega dne oblekel oranžno majico, kar ga je stalo nekaj udarcev policista. A zgodila se mu je krivica!

Nadzorna kamera je posnela prizor, ko sta pred trgovino stala lastnik in moški, ki je imel oblečeno oranžno majico. Na njegovo nesrečo se je prav v tistem času odvijal lov za osumljencem, ki je na sebi imel... oranžno majico!

Ker je ta pritekel iz ulice za vogalom, policisti niso videli celotnega dogajanja. Eden izmed njih je storil veliko napako, nato pa pretepel napačnega.

Lastnik trgovine ga je opozoril na krivično ravnanje, a se policist ni pustil zmesti. Na srečo je prizor posnela varnostna kamera, razplet dogajanja pa za zdaj ostaja neznanka.
1
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Vprašam se, kako bi se stvari razvile, če bi palicaj napadel mene, jaz pa bi mu za začetek najverjetneje zlomil obe roki, s tistim pendrekom pa potem nalomil še obe koleni? Ja..., šok, nato pa spontana reakcija - samoobramba! Pri 204cm in 160kg mi tega ne bi bilo težko narediti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!