Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!

Slovenski politik Janez Janša je te dni na omrežju Instagram objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo njegov talent pri nogometu.

Ob toplejših dneh se je lotil igranja nogometa, mnoge sledilce pa navdušil z izjemnim strelom na gol.

"Zelenice in žoga spet vabijo," je ob video posnetku na omrežju Instagram zapisal Janez Janša. Posnetek si je do danes ogledalo že več tisoč uporabnikov omenjenega omrežja.


jjansasds, Instagram
Kako dober in spreten je z žogo, je Janez Janša dokazal te dni, ko je uprizoril odličen strel na gol. Mnogi so ob tem zapisali, da bi s takšnim strelom povzročil težave tudi najboljšim nogometnim vratarjem.

Po njegovem strelu je žoga poletela v sam kot gola, strel pa so pohvalili tudi številni poznavalci nogometa. Janez Janša je nogomet igral tudi v mladosti - leta 1976 je bil član mladinske selekcije NK Ivančna Gorica, v teh dneh pa je ponovno zaigral za veterane NK Ivančna Gorica.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Tale si bo zaradi svojega strupenega jezika začel kmalu dajati bolj avtogole, se mi zdi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik