Jazbečar se spoprijatelji z majhno račko: Pred njim se je izvalila iz jajca!

Na omrežju YouTube je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito živalsko prijateljstvo.

Jazbečar po imenu Loulou je bil priča trenutku, ko se je iz jajca izvalila račka, s ptico pa sta stkala prav posebno prijateljstvo.

Video posnetek, ki so ga štiri leta nazaj objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes si je prizore z račko in psom ogledalo že več kot 7 milijonov spletnih uporabnikov, ki so nad nenavadnim prijateljstvom naravnost navdušeni.


Loulou & Friends, YouTube
Lastniki jazbečarja Loulouja so posneli trenutek, ko se je iz jajca izvalila račka. Za ptico so ustrezno poskrbeli, nato so račko predstavili njihovemu psu. Ta je bil do nje zelo zaščitniški, račka pa si je psa izbrala za svojega zaveznika.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito prijateljstvo med račko in psom. Bodo prizori, ki so jih posneli lastniki jazbečarja, dan polepšali tudi vam?
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Ko bo račka malo zrasla in ga enkrat anštendig v piceka kljunila je ne bo več tako malikoval...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let