Jeznemu vozniku popustili živci: V motorista je začel metati jajca!

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. To dokazuje tudi video posnetek motorista, ki je v teh dneh pristal na spletu. Med vožnjo se je srečal z voznikom osebnega avtomobila, nato pa se je kmalu odvila prava drama.

Voznik ga je prehitel, počakal na motorista in se na njegove komentarje agresivno odzval.

Prigoda se je pripetila na ulicah v Veliki Britaniji po tem, ko je motorist prehitel osebno vozilo. Voznik slednjega ga je kmalu zatem spet prehitel, nato pa na prošnjo motorista spustil stransko steklo.

Voznik se je sprva agresivno odzval na očitke motorista, nato mu je kmalu prekipelo. V roke je vzel paket kokošjih jajc, skupaj z vsebino pa vse vrgel naravnost v motorista.

Poglejte si, kakšni grenki izkušnji je bil v teh dneh priča motorist iz Velike Britanije. Bi morali takšne voznike ustrezno kaznovati?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kaj te je s tem motoristom..? Jaz bi razjahal in onemu razbil vsa stekla, po potrebi pa še surlo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!