Jeznemu vozniku popustili živci: V motorista je začel metati jajca!

Človeška neumnost resnično ne pozna meja. To dokazuje tudi video posnetek motorista, ki je v teh dneh pristal na spletu. Med vožnjo se je srečal z voznikom osebnega avtomobila, nato pa se je kmalu odvila prava drama.

Voznik ga je prehitel, počakal na motorista in se na njegove komentarje agresivno odzval.

Prigoda se je pripetila na ulicah v Veliki Britaniji po tem, ko je motorist prehitel osebno vozilo. Voznik slednjega ga je kmalu zatem spet prehitel, nato pa na prošnjo motorista spustil stransko steklo.

Voznik se je sprva agresivno odzval na očitke motorista, nato mu je kmalu prekipelo. V roke je vzel paket kokošjih jajc, skupaj z vsebino pa vse vrgel naravnost v motorista.

Poglejte si, kakšni grenki izkušnji je bil v teh dneh priča motorist iz Velike Britanije. Bi morali takšne voznike ustrezno kaznovati?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kaj te je s tem motoristom..? Jaz bi razjahal in onemu razbil vsa stekla, po potrebi pa še surlo!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem