Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz ameriške zvezne države Minnesota, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko.

Kajakaš je med plovbo v reki našel komaj 6-letnega dečka, ki ga je oče zapustil po tem, ko je padel v vodo.

Video posnetek, ki so ga te dni objavili na omrežju YouTube, je sodeč po odzivih razjezil številne gledalce. Do danes je video posnetek zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 2,2 milijona ogledov.


Newsnercom, YouTube
Spremljamo lahko prizor, ko je kajakaš David Jones v reki St. Louis River v bližini mesta Duluth našel komaj 6 let starega dečka, ki je bil kljub reševalnemu jopiču nemočen proti toku reke. S kajakom je nato dečka pripeljal do obale, tam pa spoznal kruto resnico.

Deček naj bi z očetovega čolna padel v vodo, nato je oče dvignil sidro in se s čolnom odpeljal naprej. Deček ni zmogel sam priplavati do obale, ob tem mu je na pomoč priskočil kajakaš. Mnogi spletni uporabniki so zapisali, da bi policisti morali očeta kazensko ovaditi, a se do danes ni zgodilo še nič.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Kdo je pa te pištoljake klical...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik