Kakšen podlež: Nalašč je zapeljal čez lužo, da bi z vodo zalil pešce!

Človeška hudobija resnično ne pozna meja. Da bi dobil čim večji odziv in mnoge všečke, je eden izmed voznikov na spletu objavil video posnetek, v katerem si je hudomušno privoščil skupino pešcev.

Prizor je posnel iz svojega vozila, video posnetek pa objavil na Youtube omrežju.

V video posnetku je moč opaziti, da je voznik sprva v "zasedi" čakal na skupino pešcev, da bi jih ob deževnem vremenu še dodatno zmočil. Izbral si je lužo ob cesti, nato pa ob prihodu trojice pešcev sunkovito speljal.

Zapeljal je naravnost čez lužo, s tem pa pošteno zmočil nič hudega sluteče pešce.

Bi si za takšno dejanje voznik zaslužil kazen? Poglejte si, kako podlo se je lotil treh pešcev, ki se jim niti sanjalo ni, kaj jih čaka...
0
JeklenaPest
Pred 21 tedni
Za take heroje imam v žepu vselej pripravljeno matico M40...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiTako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!SMEH: Takšna je bila reakcija dojenčka, ko je prvič okusil sladoled!