Kakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo

Mnoge prebivalce na Kitajskem je te dni razjezil video posnetek, pri katerem je med dvema voznikoma na cesti prišlo do spora.

Vse skupaj je šlo tako daleč, da je eden izmed voznikov drugemu v vetrobransko steklo zalučal poln lonček kave.

Voznika naj bi se na cesti "sprla" že pred prizorom v video posnetku - prav zato naj bi eden izmed njih iskal svoje maščevanje.

V video posnetku lahko vidimo prizor, ko omenjen voznik prehiti voznika vozila, iz katerega prihaja video posnetek, nato pa pred njim nalašč zavira. Kot ta do ne bi bilo dovolj, je voznik v avtorja video posnetka zalučal še kavo.

Ko je video posnetek incidenta pristal na spletu, je kitajska javnost zahtevala strogo kazen za voznika, ki je v drugo vozilo vrgel kavo. Ta se je kmalu pisno opravičil in dejal, da se svojega dejanja sramuje in vse skupaj iskreno obžaluje.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Tega bi jaz dobil, pa če bi zato popolnoma razbil avto. Nobeno opravičilo mu ne bi pomagalo, tako kot vselej pomaga našim politikom. Kupil bi kavo in jo spil jaz, njega pa bi rezal tako dolgo, dokler mi ne bi pojedel kavinega lončka!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!