Kamera ujela trenutek, ko je medved v kuhinji napadel varnostnika

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo iz mesta Aspen v ameriški zvezni državi Kolorado.

Tam je v eno izmed restavracij zašel medved, varnostnik pa je ob pregledu bil deležen napada iz strani divje živali.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavila medijska hiša 9NEWS, je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 100.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa si takšnega razpleta niso predstavljali.

Varnostna kamera je posnela trenutek v mestu Aspen, ko se je v kuhinji restavracije v hotelu znašel medved. Vsiljivca je začel iskati varnostnik, nato pa naletel na divjo žival - medved ga je ob srečanju napadel in podrl na tla, nato je medved pobegnil.

Na srečo jo je varnostnik odnesel le z lažjimi poškodbami. Zaradi prask na hrbtu so ga prepeljali v bolnišnico, a so ga kmalu predali v domačo oskrbo. Poglejte si, kakšnemu prizoru je bil v mestu Aspen v Koloradu priča varnostnik.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let