Kamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!

Policisti iz mesta Tulsa v ameriški zvezni državi Oklahoma so leto dni nazaj na spletu objavili video posnetek, v katerem je ženska ukradla eno izmed njihovih policijskih vozil.

Celotno dramo so posnele kamere na policistih, poteza ženske pa pričakovano ni ostala nekaznovana.

Sprva so policisti zaustavili žensko voznico z ukradenim vozilom, kmalu zatem pa se je odvila prava drama. Na roke so ji nadeli lisice in jo posedli v policijsko vozilo. Ženska je izkoristila priložnost in policistom ukradla še njihovo vozilo!

Policist je skušal odkleniti svoje vozilo, a je tatica pred tem pobegnila.

Policisti so voznico identificirali kot 36-letno Angie Frost. Kmalu po kraji policijskega vozila so jo ujeli, zdaj pa bo morala odslužiti tri leta v zaporu. Poglejte si, kakšni drami so bili priča policisti iz mesta Tulsa!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tistega, ki ji je prizadejal močne bolečine, bi morala s kolenom še prizadeti po zvonovih. Kazen bi na koncu itak bila enaka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!