Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!

Odesa je pristaniški kraj na jugozahodu Ukrajine ob Črnem morju, v katerem je v času Sovjetske zveze stalo rusko pomorsko pristanišče.

Iz omenjenega mesta prihaja video posnetek, ob katerem se mnogi na spletu držijo za glavo!

Na enem izmed tamkajšnjih križišč je kamera za nadzor prometa posnela pravo komedijo. Ženska voznica je svoje vozilo parkirala na majhnem prostoru na sredini križišča, a so kmalu nastopile težave.

Tik ob njenem vozilu so namreč potekale tirnice za tramvaj. Vsakič, ko je mimo pripeljal tramvaj, je promet za nekaj časa obstal, potniki pa so pot sprostili tako, da so vozilo voznice potisnili naprej. A kaj, ko so bile tirnice tudi na drugi strani!

Takšna dejanja so se ponavljala dobri dve uri, preden se je voznica vrnila do svojega vozila. Na spletu je ob posnetku pristal tudi komentar lokalnega prebivalca: Ljudje so tam tako prijazni, da bi raje dva dni potiskali vozilo voznice, kot poklicali policiste, ki bi voznici naložili visoko denarno kazen.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal