Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!

Iz sosednje Italije prihaja video posnetek, ki lahko služi kot odličen primer, zakaj moramo ob zastoju na avtocesti vedno vzpostaviti reševalni pas.

Med prihodom policistov so mimoidoči posneli prizore, ki so zgrozili mnoge reševalce širom Evrope!

V video posnetku je moč videti prizor z avtoceste, ob katerem o reševalnem pasu sprva ni bilo ne duha ne sluha. Ko so se mimo vozil prebijali prvi policisti, so se jim vozniki počasi umikali, nato pa reševalni pas znova zaprli.

Policijsko vozilo pa ni bilo edino, ki je hitelo na kraj prometne nesreče. Le nekaj metrov za prvo policijsko posadko je vozila druga, a je med prebijanjem mimo vozil že naletela na velike težave. Reševalni pas je pred njimi izginil v nekaj sekundah!

Na kraj nesreče je hotela čimprej prispeti tudi avtovleka, ki je v prometu kmalu obtičala. Delimo video posnetek najprej med prijatelje, da bo vsem jasno, zakaj je potrebno vzpostaviti reševalni pas v primeru zastojev na avtocestah!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!