Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!

Iz sosednje Italije prihaja video posnetek, ki lahko služi kot odličen primer, zakaj moramo ob zastoju na avtocesti vedno vzpostaviti reševalni pas.

Med prihodom policistov so mimoidoči posneli prizore, ki so zgrozili mnoge reševalce širom Evrope!

V video posnetku je moč videti prizor z avtoceste, ob katerem o reševalnem pasu sprva ni bilo ne duha ne sluha. Ko so se mimo vozil prebijali prvi policisti, so se jim vozniki počasi umikali, nato pa reševalni pas znova zaprli.

Policijsko vozilo pa ni bilo edino, ki je hitelo na kraj prometne nesreče. Le nekaj metrov za prvo policijsko posadko je vozila druga, a je med prebijanjem mimo vozil že naletela na velike težave. Reševalni pas je pred njimi izginil v nekaj sekundah!

Na kraj nesreče je hotela čimprej prispeti tudi avtovleka, ki je v prometu kmalu obtičala. Delimo video posnetek najprej med prijatelje, da bo vsem jasno, zakaj je potrebno vzpostaviti reševalni pas v primeru zastojev na avtocestah!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!