Kitajka zgrozila mnoge: Zaradi njenega dejanja so morali zapreti plažo!

Na eni izmed plaž na filipinskem otoku Boracay so te dni posneli nenavadno dejanje Kitajke, zaradi katerega so omenjeno plažo morali celo zapreti.

Turisti so jo posneli med nečednim dejanjem, video posnetek pa objavili na spletu. Oblasti obenem zagotavljajo, da bodo žensko ostro kaznovali!

Na otoku Boracay na Filipinih so na priljubljeni plaži posneli mamico iz Kitajske, ko je ta do vode pripeljala svojega otroka, mu odstranila umazano pleničko in ga umila v nizki vodi.

Kot da to dejanje ne bi bilo dovolj, je mamica iz Kitajske umazano plenico še zakopala v mivko!

Nad njenim dejanjem so bili ogorčeni številni obiskovalci plaže, mamica pa se zanje ni zmenila. Plažo so oblasti kmalu zaprle in našle umazano plenico, testirati pa so morali tudi vodo. Kasneje so jo po številnih analizah le ponovno odprli, dejanje mamice pa na Filipinih močno obsojajo.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nekoliko neokusno, moram reči...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!