Kitajka zgrozila mnoge: Zaradi njenega dejanja so morali zapreti plažo!

Na eni izmed plaž na filipinskem otoku Boracay so te dni posneli nenavadno dejanje Kitajke, zaradi katerega so omenjeno plažo morali celo zapreti.

Turisti so jo posneli med nečednim dejanjem, video posnetek pa objavili na spletu. Oblasti obenem zagotavljajo, da bodo žensko ostro kaznovali!

Na otoku Boracay na Filipinih so na priljubljeni plaži posneli mamico iz Kitajske, ko je ta do vode pripeljala svojega otroka, mu odstranila umazano pleničko in ga umila v nizki vodi.

Kot da to dejanje ne bi bilo dovolj, je mamica iz Kitajske umazano plenico še zakopala v mivko!

Nad njenim dejanjem so bili ogorčeni številni obiskovalci plaže, mamica pa se zanje ni zmenila. Plažo so oblasti kmalu zaprle in našle umazano plenico, testirati pa so morali tudi vodo. Kasneje so jo po številnih analizah le ponovno odprli, dejanje mamice pa na Filipinih močno obsojajo.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Nekoliko neokusno, moram reči...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Takšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeMalčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemVIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!VIDEO: Kakšen poklon slovenskim nogometašem, posnetek ti naježi kožo!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Jezna veganka toži sosede, ker na žaru pečejo meso