Kolesar vozniku pokazal sredinca, nato se je zaletel v vozilo

Te dni je na YouTube omrežju pristal video posnetek iz Švedske, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo.

Ker je voznik pohupal kolesarju, mu je za pokazal sredinca, nato pa kmalu doživel poučno lekcijo.

Iz Švedske prihaja video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo na cesti - voznik osebnega vozila je potrobil kolesarju, ker se je ta namesto po kolesarski stezi peljal po cesti. To je kolesarja tako razjezilo, da mu je preprosto pokazal sredinca, nato se je z voznikom zapletel še v besedni spor.

Kolesar je z vožnjo nadaljeval in opazoval voznika za seboj, ob tem pa spregledal dogajanje pred seboj. Kmalu za tem je treščil v stoječe vozilo in po mnenju mnogih spletnih uporabnikov dobil poučno lekcijo.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili v teh dneh priča vozniki na Švedskem. Je šel voznik osebnega vozila predaleč s svojim hupanjem ali si je kolesar zgolj zaslužil takšno lekcijo?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
To, da je lastniku opraskal zadnji del BMW-ja, kretenu najbrž ni bilo omembe vredno. Mater, bi mu zalimal eni dve okoli kepe...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!