Kraljeva kobra bi lahko napadla otroka: Rešili so ga v zadnjih sekundah!

Pred leti je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo kraljevo kobro, ko bi lahko napadla majhnega otroka.

Na srečo je kačo opazil dedek, nato je družina skupaj z otrokom odšla v notranjost hiše in se tako skrila pred strupeno kačo.

Video posnetek, ki je na spletu pristal dve leti nazaj, je tam že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 5 milijonov ogledov, prizor pa je pritegnil pozornost številnih komentatorjev širom sveta.

Kraljeva kobra je najdaljša strupenjača na svetu - v dolžino meri od tri do pet metrov, največkrat pa se prehranjuje kar z drugimi kačami. Njen strup je zelo nevaren za ljudi - odraslega človeka lahko ubije v 15 minutah, en ugriz kače s strupniki pa bi lahko bil usoden tudi za 15 ljudi. Gre sicer za plašno kačo, ki zelo rada živi v bližini vode, ljudem pa se sicer izogiba.

Prav kraljeva kobra se je v posnetku nevarno približala majhnemu otroku, a so ga na srečo rešili, še preden bi kača prišla v njegovo bližino. Poglejte si, kakšen nenavaden prizor je posnela nadzorna kamera.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?