Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!

Pred mesecem dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljivo življenjsko zgodbo krave, ki je 17 let živela v slabih pogojih.

Dobri ljudje so jo rešili in namestili v zavetišče, tam pa je spoznala novo prijateljico - slepo kravo staro 19 let.

Krava po imenu Margaret je v življenju imela veliko mladičkov, na eni izmed kmetij pa za lastnike po 17 letih ni bila več koristna. Prav zato so se kravi odpovedali - kravo so v svoje roke vzeli dobri ljudje iz zavetišča za živali, kjer so potrebovali prijateljico za njihovo slepo kravo Helen.


GeoBeats Animals, YouTube
Helen je rešena krava, ki je imela podobno usodo kot Margaret. Stara je že 19 let, v zavetišču pa so oskrbniki menili, da ji bo družba druge krave dobro dela. Prej omenjena krava Margaret je v zavetišču prvič po 17 letih občutila vsaj malce svobode, tam pa spoznala Helen - med njima se je razvilo prav posebno prijateljstvo.

Poglejte si ganljiv razplet zgodbe o dveh rešenih kravah, ki sta se spoznali v zavetišču za živali in zdaj živita srečno življenje. Brez dvoma video posnetek, ki vam bo polepšal dan.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Al sta ljubki, kravici ljubeznivi. Prav rad bi kak dan v tednu bil v njuni družbi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik