Kruti lastnik zapustil psa: Kuža ga je še zadnjič prosil, a si ni premislil!

Splet je pred leti obkrožil video posnetek z nadzorne kamere, pri katerem lahko spremljamo trenutek, ki je mnogim ljubiteljem živali zlomil srce.

Eden od voznikov je iz avtomobila pripeljal kužka, nato ga je brezsrčno zapustil ob cest in se brez obžalovanja odpeljal naprej.

Video posnetek, ki je pred leti pristal na spletu, je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel skoraj 2 milijona ogledov. Mnogi spletni komentatorji so ob prizoru zapisali, da se jim je trgalo srce.


The Sun, YouTube
Spremljamo lahko ganljiv trenutek, ko je moški zaustavil svoje vozilo, nato pa kar ob cesti zapustil svojega psa. Kljub dejstvu, da je kuža tekel za avtomobilom, si kruti lastnik ni premislil. Sprehajalci so le nekaj ur kasneje našli psa in na pomoč poklicali dobre ljudi iz zavetišča.

Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo brezsrčen prizor iz angleškega mesta Stoke-on-Trent, ko je kruti lastnik zapustil svojega psa.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Prekleti prasec !!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen