Kupil je Ferrarija za 400.000 evrov, samo zato, da ga je lahko uničil

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje mladeniča.

Ta je kupil športni avtomobil Ferrari F8, za katerega je odštel 400.000 evrov. Zgolj zato, da na kamero posname, kako ga uniči.

Video posnetek, ki ga je na spletu objavil Cody Detwiler z YouTube kanala WhistlinDiesel, je na omenjenem omrežju dosegel že več kot 3 milijone ogledov.

Podjetje Ferrari je v preteklosti večkrat ostro ukrepalo proti lastnikom, ki so njihove avtomobile spreminjali ali z njimi ravnali slabo. Prav zato je Cody na kamero posnel nore podvige z avtomobilom, da bi se še sam prepričal, kako bo proti njemu ukrepalo podjetje.

Po vsej verjetnosti bo fante na video posnetku pričakala tožba podjetja Ferrari, ki je do svojih vozil zelo zaščitniško. Poglejte si video posnetek, pri katerem so fantje poskušali uničiti Ferrari F8.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Temu kretenu bi jaz odtrgal jajca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!