Kupil je Ferrarija za 400.000 evrov, samo zato, da ga je lahko uničil

Ena izmed uspešnic na spletu je video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nespametno početje mladeniča.

Ta je kupil športni avtomobil Ferrari F8, za katerega je odštel 400.000 evrov. Zgolj zato, da na kamero posname, kako ga uniči.

Video posnetek, ki ga je na spletu objavil Cody Detwiler z YouTube kanala WhistlinDiesel, je na omenjenem omrežju dosegel že več kot 3 milijone ogledov.

Podjetje Ferrari je v preteklosti večkrat ostro ukrepalo proti lastnikom, ki so njihove avtomobile spreminjali ali z njimi ravnali slabo. Prav zato je Cody na kamero posnel nore podvige z avtomobilom, da bi se še sam prepričal, kako bo proti njemu ukrepalo podjetje.

Po vsej verjetnosti bo fante na video posnetku pričakala tožba podjetja Ferrari, ki je do svojih vozil zelo zaščitniško. Poglejte si video posnetek, pri katerem so fantje poskušali uničiti Ferrari F8.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Temu kretenu bi jaz odtrgal jajca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design