Kuža ne more skriti navdušenja, ko se vrne lastnica: Prizor ima 30 milijonov ogledov!

Na omrežju YouTube je pred leti pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv odziv pasjega mladička, ko se domov vrne lastnica.

Video posnetek je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali na spletu, prizor pa bo brez dvoma dan polepšal tudi vam.

Kužkovo veselje je na spletu pritegnilo nemalo pozornosti - video posnetek, ki so ga pred leti objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica. Do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 30 milijonov ogledov.


Rumble Viral, YouTube
Spremljamo lahko prizor v stanovanju, ko se je mladiček pasme Shibu Inu razveselil svoje lastnice. Ta se je domov vrnila iz službe, kuža pa je s svojim zadovoljstvom osrečil mnoge spletne uporabnike.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo veselje malega kužka, ko se njegova lastnica vrne domov. Bo prizor tudi vam polepšal dan?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Oj.., kakšen srček. Saj ga moraš imeti rad in poljubiti..!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen