Kužka se ni nihče dotaknil dve leti: Prvi dotik je v njem prebudil čustva!

V preteklih dneh je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje kužka, ki nikoli ni občutil človeške ljubezni.

Dve leti se ni pustil nikomur niti dotakniti, v preteklih dneh pa so ljudje iz zavetišča psa končno ujeli in mu ponudili vse, kar si v svojem življenju zasluži.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavil The Dodo, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel skoraj milijon ogledov, mnogi ljubitelji živali pa so nad razpletom navdušeni.

Pes je zadnji dve leti živel v pristanišču, nikomur pa se ni pustil dotakniti. Večkrat so se reševanja lotili tudi zaposleni iz zavetišča, a jim je pes vedno znova pobegnil. Te dni so ga končno ujeli, nato pa zanj ustrezno poskrbeli in ga predali ljubeči družini.

Odziv psa ob prvem dotiku je ganil mnoge - v očeh mu je bila videti hvaležnost, prizor pa se je dotaknil mnogih gledalcev. Poglejte si ganljiv razplet zgodbe o kužku, ki se ga nihče ni dotaknil dve leti.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!