Lastnica je tuširala zajčka: Posnetek ima več kot 11 milijonov ogledov!

Splet je pred leti obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatičen prizor z zajčkom, ko ga je lastnica tuširala.

Nad podobo hišnega ljubljenčka so navdušeni številni ljubitelji živali na spletu, prisrčni zajček pa bo zagotovo osvojil tudi tvoje srce.

Video posnetek, ki so ga leta nazaj objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 11 milijonov ogledov, zajček pa je s podobo prevzel mnoge.


crawdaddy, YouTube
Spremljamo lahko prizor, pri katerem je lastnica tuširala svojega zajca, pasme nizozemski pritlikavec. Zajček je v banji skorajda nepremično stal, s svojim odzivom pa presenetil mnoge gledalce.

Nizozemski pritlikavec je pasma domačih kuncev, ki izvira iz Nizozemske. Omenjena vrsta velja za eno najmanjših pasem kuncev, priljubljenost hišnega ljubljenčka pa izvira predvsem iz posebnega videza.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Ljukav je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen