Lastnica se po dveh tednih vrne domov: Veselje lisičke in šakala ti polepša dan!

Splet je te dni obkrožil čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo odziv divjih živali v zavetišču, ko so znova srečali svojo oskrbnico.

Ustanoviteljica zavetišča se je po dveh tednih vrnila domov, živali pa so s svojim odzivom osvojila srca številnih ljubiteljev živali na spletu.

Video posnetek, ki so ga v preteklih dneh objavili na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 1,5 milijona ogledov, prizori pa bodo zagotovo tudi vam ogreli srce.


SaveAFox, YouTube
Save A Fox je zavetišče za divje živali, ki se nahaja v mestu Faribault v ameriški zvezni državi Minnesota. Ustanovila ga je Mikayla Raines, ki za divje živali tudi skrbi. Prostor jim nudi na svojem posestvu, nekatere divje živali z njo živijo celo v hiši.

Ko se je Mikayla z možem po 12 dneh vrnila z dopusta, je najprej presenetila šakala po imenu Anubis in lisičko Fawzi. Živali sta s svojim iskrenim veseljem ganili mnoge spletne uporabnike, naslednje jutro pa je Mikayla pozdravila še rešene lisičke, ki živijo v zunanjih prostorih. Brez dvoma video posnetek, ki vam bo polepšal dan.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lubcano...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!