Lastnik kruto zapustil bolno in slepo mačko: Dobri ljudje so ji rešili življenje!

Pred nekaj meseci je splet obkrožil ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo reševanje bolne in slepe mačke.

Lastnik je žival kruto odvrgel in zapustil na ulici, dobri ljudje pa so mački priskočili na pomoč in ji rešili življenje.

Video posnetek, ki je pred meseci pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot milijon ogledov, prizori pa bodo zagotovo tudi vam segli do srca.


Cat Angels United, YouTube
Člani organizacije za reševanje živali Cat Angels United so na ulici opazili mačko, ki jo je lastnik kruto zapustil. Po poročanju lokalnih prebivalcev naj bi jo sredi ulice odvrgel pred dnevi, dobri ljudje pa so se takoj lotili reševanja.

Poleg številnih okužb in bolezni je bila mačka tudi slepa, veterinarji pa so mački po dolgotrajnem zdravljenju uspeli rešiti življenje. Poglejte si ganljiv video posnetek, pri katerem so dobri ljudje rešili mačko na ulici.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ubogo mače, kako se mi je zasmililo..! Sedaj bom te žalostne prizore imel pred očmi ves dan. Da bi meni prišel na pešico tisti, ki je to muco "izdal"...!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen